Show simple item record

dc.contributor.advisorVadi, Maaja, juhendaja
dc.contributor.advisorVahter, Priit, juhendaja
dc.contributor.authorRimmel, Pille-Riin
dc.contributor.otherTartu Ülikool. Majandusteaduskondet
dc.contributor.otherTartu Ülikool. Sotsiaalteaduste valdkondet
dc.date.accessioned2022-07-19T11:33:13Z
dc.date.available2022-07-19T11:33:13Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10062/83308
dc.language.isoestet
dc.publisherTartu Ülikoolet
dc.rightsopenAccesset
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subject.othermagistritöödet
dc.titleInnovatsioonitüüpide komplementaarsuse kujunemise motiivid ja tekkemehhanismid Eesti toidu- ja joogitööstuse ettevõtete näitelet
dc.typeThesisen


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

openAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as openAccess