Show simple item record

dc.contributor.advisorMedijainen, Kadri, juhendaja
dc.contributor.advisorRõigas, Liisu, juhendaja
dc.contributor.authorReiman, Ragne
dc.contributor.otherTartu Ülikool. Sporditeaduste ja füsioteraapia instituutet
dc.date.accessioned2022-06-14T08:16:38Z
dc.date.available2022-06-14T08:16:38Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10062/82521
dc.language.isoestet
dc.publisherTartu: Tartu Ülikoolet
dc.rightsopenAccesset
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ee/
dc.subjectmagistritöödet
dc.subjecttäistaimetoitet
dc.subjectsegatoitet
dc.subjectkoolilõunamenüüdet
dc.subjecttoitainedet
dc.titleEesti segatoiduliste koolilõunamenüüde toitainelise koostise analüüs ning võrdlus teoreetilise täistaimetoidumenüügaet
dc.title.alternativeAnalysis of the nutritional composition of Estonian omnivore school lunch menus and comparison with the theoretical vegan menuet
dc.typeThesiset


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

openAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as openAccess