Volt, Marek, juhendajaSoikmets, TriinuTartu Ülikool. FilosoofiateaduskondTartu Ülikool. Filosoofia osakondTartu Ülikool. Filosoofia ja semiootika instituutTartu Ülikool. Praktilise filosoofia õppetool2014-06-192014-06-192014http://hdl.handle.net/10062/42059Käesolevas töö eesmärgiks on analüüsida, kas ja kuidas saab Hume’i maitsestandardi abil hinnata kunstiteoseid. Standard lahendaks Hume’i silmis paradoksi: kuigi inimeste maitsed on erinevad, on siiski selge, et üks kunstiteos on parem kui teine. Töö teema valikus lähtusin soovist leida seletusi sellele, kui põhjendatud on teoste headuse hindamine igapäevases kunstipraktikas.etAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 InternationalopenAccessHume, Davidkunstifilosoofiafilosoofia ajaluguesteetikakunstiteosedhindaminebakalaureusetöödDavid Hume'i maitsestandard kunstiteoste hindamiselThesis