Õpijuhis

Kuidas kõige edukamalt materjali omandada?

Siinnse inimese suuõõnt ja hammaste asendit kirjeldav tekst ja pildimaterjalid on paigutatud omavahel seotud peatükkidesse.

Õpimaterjalil on suurt tähelepanu pööratud nimetuste õppimisele. Paralleelselt on toodud termini eestikeelne ja ladinakeelne nimetus.

Terminite õppimiseks tee enesekontrolliteste. Katseta erinevatega ja leia, millest sulle kõige enam kasu on.

Kui oled hammastega seotud terminoloogiat varem õppinud, peaks varem omandatu sulle kergesti meenuma. Veendumaks, et see nii on, testi ennast.

Algajale huvilisele:

Ladinakeelsete nimetuste õppimine on nagu võõrkeelsete sõnade õppimine, kõike ühe korraga omandada ei ole võimalik. Liigu edasi järk-järgult. Sa ei pea kõiki nimetusi korraga oskama – otsi testist enda jaoks tuttavaid nimesid ja vaata uuesti seletusi neile, mis sulle kohe ei meenu.

Proovi leida vastandtähendusega mõisteid. Kui terminitel on sarnased tähendused, püüa aru saada nende nüansside erinevustest. Vaata lugedes jooniseid – pilt aitab sul loetust kergemini aru saada.

Testi ennast - see aitab sul juba omandatut kinnistada ja õpitu püsib kauem meeles ning aitab sind hammaste ja suuõõne anatoomia õppimisel.

Edukaid õpinguid!